Daken coaten zien er misschien uit als kleine structuren, maar ze zijn in feite een deel van uw huis. Door hun hoge kwetsbaarheid is het een ontmoedigende taak om ze te verzorgen. Een kleine scheur op een dak verlengt meteen de levensduur.

Er is een brede selectie van kleuren en decoratieve proces beschikbaar voor dak coating. U kunt kiezen voor decoratieve asfaltcoating, O’eway Knife-coat voor platte daken, houtschudden, of onderhoudsvrije coatings. U kunt dit kiezen als uw dak is ontworpen van aluminium, gegalvaniseerd staal, of standaard dakbedekking.

Een coating efficiënte termen een hoge kwaliteit coating die in staat is om uw dak te beschermen tegen vuil, corrosie, schimmel, en mos. Coatings wordt ook veel gebruikt als een coating techniek om een satijn zwarte look te verkrijgen voor hout, alkyd, urethaan, en sensacote. Coatings van hoge kwaliteit zijn zeer duurzaam en zijn bestand tegen barre weersomstandigheden zoals zware regens, zware sneeuwval, hagelstenen en hoge temperaturen.

Met het gebruik van dakbedekking chill, dak coating biedt een goede bescherming tegen de ultraviolette stralen van de zon. Deze techniek voorkomt ook het ontstaan van schadelijke stoffen voor uw dak. Uw dakbedekkingspreparaten worden in het staal, de houten dakspanen en het aluminium geëtst. Deze verfmethode is ook van nature waterdicht. Het stoot water af, rustig en effectief.

Een coating techniek is perfect voor huiseigenaren die regelmatig genieten van een aantal verbouwingsprojecten. Andere redenen zijn het voegt een geweldige look aan een huis.Het toevoegen van een coating aan uw dak reparatie kan direct worden gedaan om uw bestaande dak zonder een noodzaak voor verandering van het dak of het strippen van de laag van de coating. Deze techniek beschermt ook het staal en geeft het een gepolijste, nieuwe look zonder de noodzaak om gloednieuwe dakbedekking aan te schaffen. Dit kan worden gebruikt op verschillende soorten daken, zoals platte daken, laag hellende materialen, en gemodificeerde bitumen en rubber (imphalt) shingle daken.

Er zijn tal van manieren om deze methode op uw dak toe te passen. U kunt kiezen voor een dakcoatingtechniek op basis van schuim, of voor een gemodificeerde glasvezel dakcoatingtechniek. Coating op basis van schuim wordt aangebracht met behulp van een extruder voor vloeibaar polymeerschuim. De aan te brengen hoeveelheid is 1-2 inches droog en 1-2 inches nat, afhankelijk van de aangegeven dikte van de coating. De vloeibare polymeer wordt vervolgens op de oppervlakken aangebracht met een spray die wordt aangebracht met een airless spuitpistool. Niet alle daken zijn echter waterdicht en de coatingtechniek op basis van schuim is niet 100% bestand tegen het binnendringen van water. De glasvezel dakcoating techniek is een andere techniek die hiervoor wordt gebruikt. Het belangrijkste ingrediënt is silaan. Bij deze methode wordt het frame van de glasvezel opgebouwd met een droge glasparel als onderlaag op het dakbedekkingsvilt, en vervolgens wordt de glasparel opnieuw versterkt met een glasvezelnet. Het andere mengsel dat voor deze techniek wordt gebruikt is een met glasvezel versterkt weefsel onderlaag. Dit wordt professioneel aangebracht door een aannemer.

Een kleurloze coating techniek kan ook worden gebruikt voor het koelen van de buitenkant van een huis. Deze techniek is gericht op het regelen van de temperatuur van de buitenkant van een huis. Om te functioneren, gebruikt deze methode thermoplastische polymeren zoals CTS-55 die gekend is om een koelend effect op het metaal te creëren. Deze methode wordt gebruikt in HVAC-systemen met geavanceerde technologie. Het ontdoet zich van membraan met hoge temperatuur, wat resulteert in lagere koelingskosten. Hoewel dit zeer succesvol is op metaal, is de aantrekkelijkheid ervan beperkt tot betonnen ruimten omdat de warme lucht omhoog gaat en zelfs binnen in een huis, of het nu geverfd is of niet, kan deze techniek geen betonnen ruimten isoleren. Zelfs het isoleren van een betonnen dak zou materialen vereisen die aanzienlijk veel duurder zijn en waarschijnlijk zouden resulteren in een aanzienlijke verhoging van de kosten van de constructie. Wat de onderlinge afstand van de banen in een dakconstructie betreft, moet men een techniek kiezen om ze dicht genoeg bij elkaar te plaatsen zodat ze elkaar overlappen.

Deze techniek zal de doorgang van lucht in een huis voor de sterkte van het dak. Zelfs als de lucht kan passeren manier van uw bovenlichaam wat uw betonnen dak, door het isoleren van de kamer, lucht zal worden verplicht om gas. Deze meervoudige vergrendeling van metalen dak zal het energieverbruik van een huis verminderen. In het algemeen verlaagt het het geluid van het interieur van een huis met ongeveer 50 tot 75 decibel. Maar het belangrijkste is de duurzaamheid. Met dergelijke isolatieprocedures kunnen ook de plafonds van de kamers in de buurt van de plafonds worden geïsoleerd. Dit is zeer goed voor de koeling en ook voor het algemene comfort in een huis, vooral als er meerdere kamers zijn.

Deze techniek wordt aangeboden als een van de keuzes van de 70 jaar dakbedekking garantie. Met dit verwarmings- en koelsysteem zullen onder bevelsiding, zolders, kelders, overkappingen, vochtschermen en druiprekken minder worden aangetast.