Tafel visgraat

Een visgraat tafel is een klassieke, eenvoudige stijl die altijd een hit is bij gasten. Nou, als je het georganiseerde type bent zoals wij, dan weet je al hoe je er een maakt. Maar voor de rest van ons die denken dat een ‘tableau vivant’ een oxymoron is, hier is hoe je een visgraattafel maakt met een tafelkleed. Alles wat je nodig hebt is iets om het bij elkaar te houden… en je favoriete kleur! Een visgraattafel is eigenlijk precies dat: een gewoon rechthoekig kleed dat in rijen is gelegd met afwisselend linker- en rechterkant. De randen met patroon worden visgraten genoemd omdat ze eruit zien als visschubben die in het water bewegen – waardoor ze het perfecte materiaal zijn om een regelmatig uitziend, maar uniek tafelkleed te maken. Het maakt het ook gemakkelijk om er een te maken met slechts twee kleuren (blauw en geel) en toch een samenhangende look te behouden.

Wat heb je nodig voor je visgraat tafelkleed

We weten dat dit een heel simpel project is, maar het is super belangrijk dat je alles hebt wat je nodig hebt voor dit tafelkleed! Je hebt nodig: – Een tafel. We raden een stevig, vierkant tafelkleed aan, zodat je het nog jaren kunt gebruiken. – Een rand. Wij adviseren een rand van 5 meter om uw tafelkleed heen. – Een ontwerp. Wij adviseren een eenvoudig patroon dat kan worden herhaald om kleuren te creëren. – Een beits naar keuze. Wij adviseren een donkere kleur die goed past bij het kleurenschema van de tafel. – Een visgraatmotief. U bent vrij om uw favoriete patroon te kiezen, maar een visgraatmotief is altijd een winnaar. U kunt er online veel vinden. – Een manier om alles bij elkaar te houden. We raden je aan om goedkope stof te gebruiken die veel functies heeft. – Een kleur. Je kunt ook een gedessineerde stof gebruiken om een uniek kleurenschema te creëren.

Hoe maak je een visgraat tafel met een tafelkleed?

Dat is het! Je visgraattafel is klaar. We raden je aan je tafelkleed te zomen om een decoratieve rand te creëren. Als je niet de beschikking hebt over een naaimachine, kun je ook een schaar gebruiken om de sierrand te maken. Wij hebben dan een standaard stuk stof van 8 meter dat we hebben omgezoomd om te gebruiken als middenopening. Beits je visgraat tafelkleed. Wij houden van de donkere, rijke uitstraling van een wijnkleurige beits, maar je kunt ook een donkerbruine, blauwe, gele of groene kleur gebruiken voor een elegante look. Zorg er wel voor dat je geen kleur gebruikt die botst met het kleurenschema van je tafel.

Blauw en geel visgraat tafel patronen

Hier zijn een paar patronen die u kunt proberen: – Visgraat met biscuit (2-kleurig) – Visgraat met Houtskool (2-kleurig) – Visgraat met Gebroken wit (2-kleur) – Visgraat met hemelsblauw (2-kleur) – Visgraat met lichtgrijs (2-kleur) – Visgraat met Oranje (2-kleurig) – Visgraat met rood (2-kleuren) – Visgraat met paars (2-kleuren) – Visgraat met groenblauw (2-kleuren) – Visgraat met Geel (2-kleuren)