Leren handgreepjes

Met de Leather Essentials lijn kunt u over een functioneel, duurzaam en interessant meubelstuk beschikken. Met onze verschillende assortimenten kunt u een klassiek stuk aan uw huis toevoegen, modern of zelfs een stuk in landelijke stijl.

Opbergkasten voor de dressing in verschillende kleuren

Laten we beginnen met onze Classic Rustic. Het heeft een hoogglans zwarte afwerklaag die een staand frame draagt. U kunt kiezen uit wit of naturel. U zult zien dat binnenin een witte cederhouten spiegel is toegevoegd. Met lichtere tinten van bruine houtnerven die doorlopen, is de algehele uitstraling van dit stuk elegant, variërend van landelijk tot een inheems gevoel.

Voortdurend kiezen voor opties die zijn gemaakt van goede kwaliteit grote gedroogde balken Van rustiek eikenhout in een verscheidenheid van tinten. Door het gebruik van de witte ceder als achtergrond, wordt de zwarte rand op de kast een goede contrasterende functie.

De praktische en elegante elementen passen perfect bij het eenvoudige ontwerp van onze milieuvriendelijke eetset. Voeg een vleugje kleur toe met gebeitste delen van hout rond de kleur van de boekenkast. Om af te ronden voegt u nog leren handgreepjes om die echte luxe uitstraling te creëren.

De duurzaamheid en het design van goede houten meubels.

Het juiste soort meubilair moet functioneel, duurzaam en visueel aantrekkelijk zijn. De juiste soort, zoals een boekenkast in een eigentijdse woonkamerstijl, is heel wat esthetischer. U kunt gebruik maken van spiegels of gesubsidieerde verlichting om een prachtige 3D dimensie aan uw hedendaagse ruimte te geven.