Rotterdamis is het hart van de financiële en bancaire hoofdstad van met name Nederland, Europa en Amerika. Het ligt midden in de veiligste limieten van vissers en aan het einde van het kanaal in het smalle frankeercentrum met een eigen treinstation.

De SQL-server is actief in gebruik, waardoor toegangs- en query-mogelijkheden in Rotterdam openstaan. Webtoegang is lokaal beschikbaar, waardoor de financiële, boekhoudgroepen hun eigen gegevens en boekhouding kunnen beheren. Het bedrijf biedt normale en veilige gegevensoverdracht, firewall-intrusie en virusbescherming, en leidt tot het leveren van back-up en herstel van gegevens als een gebeurtenis een probleem veroorzaakt. Rotterdam biedt veel IT-outsourcingdiensten, afhankelijk van de aard van uw bedrijf.

Rotterdam heeft een aantal multinationale ondernemingen, financiële instellingen en aanbieders van large-cap vermogensbeheeroplossingen, zoals Robertathom, 1954 eigen bank, Duitsland, Limited Liability Corporation (LLC) geregistreerd in Rotterdam, Accountants en Publius Maasdiche Rotterdam. Als u een Safe, Secure, Engels sprekend bedrijf bent met alle benodigde oogkleppen om een ​​bedrijf in Rotterdam te kunnen vestigen, werken we er hard aan om bedrijfsondersteuning en privétraining te bieden. Wij bieden de volgende diensten: Veilige verzending wereldwijd, Engelssprekende callcenters, bezorgdiensten, online hosting van documenten, pc-gebaseerde beheerders, websiteprogrammering voor rekenmachines en agenten.

Als je vragen hebt of je afvraagt ​​of Rotterdam de juiste plek voor je is, dan moet je jezelf afvragen. Wat hoop je te bereiken met Rotterdam? Ben je op zoek naar een platform voor internationale groei of is de locatie van de stad iets voor jou? Bent u op zoek naar een nieuwe unit voor uw bedrijf, of overweegt u uw kantoor te verhuizen, dan bent u in Rotterdam aan het juiste adres. Rotterdam kan de groei wereldwijd en in eigen land stimuleren.